Despre

Cateva cuvinte despre mine….

Numele meu este Laurentiu, un antreprenor constantean pasionat de tot ceea ce inseamna domeniul ethnic sic el antreprenorial. Desi stiu ca exista deja multe bloguri pe aceste teme, am facut acest pas de a-mi exprima atat gandurile cat si experientele in aceste domenii astfel incat si altii care le impartasesc sa poata lua contact cu mine si cu ideile mele, sa ma cunoasca atat ca persoana cat si ca antreprenor.

Formarea mea a urmat aceste doua pasiuni, astfel liceul l-am urmat la Grup Scolar Cooperatist Constanta, sectia Comert- Merceologie, in perioada 1990-1994.

Studiile superioare au urmat calea stiintelor economice si antreprenoriatului, Licenta mi-am obtinut-o in Administrarea Afacerilor, iar masteratul a fost in domeniul Managementul Sectorului Public.

Legatura mea cu Constanta, cu locul acesta mi-a permis oportunitatea sa activez in aceste domenii, fiind legat puternic de ceea ce inseamna comert, trading, constructii, activitate portuara.

In calitate de manager general al societatilor Midia Port Shipping si Masini Hibrid m-am format ca antreprenor in aceste domenii, fiind responsabil cu implementarea planului de afaceri al societatilor, incheierea de contracte si parteneriate, participarea la intalniri de afaceri, eficientizarea activitatii, stabilirea obiectivelor si a planurilor pentru indeplinirea lor.

Toate acestea au dus la un portofoliu de activitati si de lucrari care m-au facut sa fiu mandru de mine, de capabilitatile mele si de activitatea pe care am avut-o. Este o satisfactie enorma cand vezi ca ai construit ceva de la zero, fie ca este vorba de o companie, fie o lucrare de constructii, ti-ai lasat intr-un fel amprenta asupra locului.

Imi doresc ca prin acest blog sa pot inspira si pe altii sa isi urmeze vocatia, pasiunea, pentru ca doar ele iti pot oferi sansa unei cariere reusite care sa iti ofere sansa unei vieti fericite!